Belediye Sitesi
  • Evde Kal Altınova, Sağlıkla Kal.
  • Daha iyi bir Altınova için varız. musaltinova.bel.tr
  • Hizmet için geldik. musaltinova.bel.tr
  • Altınova Belediyesi - Muş musaltinova.bel.tr
  • Haber Başlık : İçişleri Bakan Yardımcısı Sn.Erdil ve İlimiz Valisi Sn.Gündüzöz Beldemizde
  • Haber Konu : İçişleri Bakan Yardımcısı Sn.Erdil ve İlimiz Valisi Sn.Gündüzöz Beldemizde
  • Haber Tarih : 22.10.2020
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
İçişleri Bakan Yardımcısı Prof.Dr.Tayyip Sabri Erdil, Muş Valisi Doç.Dr.İlker Gündüzöz ve Beraberindeki Heyet ile Korkut Kaymakamı, Altınova Belediye Başkan Vekili Fatih Uzun u Belediye makamında ziyarette bulundular.

Sn.Erdil, Beldemizde yapılan faaliyetler ve projeler hakkında Belediye Başkan Vekilimizden ayrıntı bilgi toplayarak, neler yapılabilinir, durum istişaresinde bulunuldu.

Sn.Fatih Uzun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sn.Erdil e hediye takdiminde bulunarak Kendilerine ve Vali Bey e şükranlarını ilettiler.

Sn.Erdil ve Sn.Gündüzöz, başarı dileklerinde bulunarak Beldemizden ayrıldılar.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf