Belediye Sitesi
  • Belediye Başkanımız, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  • ALTINOVA BELEDİYESİ
  • .
  • ALTINOVA BELEDİYE BAŞKANI İÇME SUYU ÇALIŞMASI
  • Haber Başlık : Altınova beldesi alt yapı çalışmaları sürüyor
  • Haber Konu : Altınova beldesi alt yapı çalışmaları sürüyor
  • Haber Tarih : 23.08.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
MUŞ (AA) - Muş un Korkut İlçesine bağlı Altınova beldesinde başlatılan alt yapı çalışmaları sürüyor.
Belde Belediye Mehmet Suat Özgül, 27 yıl önce belde statüsüne geçen Altınova da altı yapı çalışması yapılmadığını söyledi.
Göreve başladıktan sonra geçen sene alt yapı ihalesini gerçekleştirdiklerini belirten Özgül şunları söyledi,
Bölgemizde ilk kez Altınova Beldesi için alt yapı ve kanalizasyon ihalesi birlikte yapılmıştır. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Ek alarak arıtma tesisi bağlıyoruz. Beldenin bütün pisliğini arıtarak dereye akıtıyoruz. Çünkü bizim için insan ne kadar önemli ise hayvanda o kadar önemlidir. Kanalizasyon çalışması bittikten sonra Belde içindeki yollarımızda parke çalışması yapılacaktır.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf